Дејан је окрио како се осећао поред Далиле која је освојила друго место, да ли се враћа код својих у Ветерник и какви су му планови за будућност.

- Осећај је предиван, прво што ово држим у руци, ову награду, ово ми је најбитније! Бити први у оваквом такмичењу и да су ме људи разумели у свему што ми се десило, нисам имао тај осећај, али кад је дошао крај, схватио да у суштини колико су ме људи разумели и колики је број тих људи, и стварно ми је драго због тога. Кад је дошао крај, све што се издешавало, не бих ништа променио јер можда не би било овако оздрављење - прича Дејан у интервјуу за "Курир".

За њега је највећи успех ипак - повратак породици.

Фото: АТА имагес

 

 

- То што ми се вратила породица и што су ми поново отворили своја врата и што опет могу да загрлим људе који су ме највише волели и који су ме донели на овај свет. Одмах идем у Ветерник, сад ћу видети и са Александром да ли ће са мном или не, ако не дође вечерас, долази одмах сутра или прекосутра. Углавом, долази.

Победник каже да му није било пријатно поред Далиле.

- Одвратан је осећај бити поред ње! Негативна енергија избија, кључа ми крв на неку нервозу, агресију... Хвала Богу па је Душица брзо прогласила мене као победника, тако да не бих волео да се налазим више у њеној близини, али шта ћу, емисије и медији захтевају ту близину, па ћу морати то да испоштујем, али мимо тога не.

Он је тада у руци држао чек од 50.000 евра, а открио је и који су његови планови са новцем.

- Планирам да имам озбиљне бизнисе! Смислио сам све у глави, видећу шта и како када дођем кући, али у питању је више бизниса! Биће туристичка атракција у Београду, мора бити главни град, овде је све почело, овде се десила победа, тако да ћу овде покушати да наставим.

Да ли ће купити стан у Београду као Далила?

- Не, не... Ја се враћам код својих кући, нема потребе за станом у Беграду. Ужелео сам се својих, ужелео сам се своје куће.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".