Гледаоци филма „Флеш“ Ендија Мушиетија ће ускоро имати прилике да виде како се више глумаца који су играли у „Бетмену“ сударају на великом екрану. 

Бен Афлек и Мајкл Китон ће поново играти улогу Бруса Вејна. Међутим Џорџ Клуни се неће појавити у новом филму о овом суперхероју.

Фото: Профимедиа

 

У интервјуу за " People", док је промовисао свој драмски филм „The Tender Bar“, Клуни је потврдио да се неће придружити глумачкој екипи филма „Флеш“, признајући да је ова одлука последица његовог наступа у филму „Бетмен и Робин“ из 1997.

Фото: Профимедиа

 

„Снимио сам један филм о суперхероју и толико сам га за*ебао да ме сигурно не би пустили близу сета“, објаснио је он.

Акциони филм из 90-их врти се око хероја и његовог помоћника Робина (Крис О'Донел) који се боре против класичних Бетменових зликоваца: Мр Фриза (Арнолд Шварценегер), Отровна Ајви (Ума Турман) и Бејна (Роберт Свенсон). Али упркос томе што су у њему играли ови глумци, филм је доживео огроман неуспех и још увек носи титулу најгорег филма о Бетмену.

Фото: Профимедиа

 

Клуни данас признаје да му је филм о овом суперхероју, упркос свему, помогао у одабиру будућих улога.

- Нико ме није хтео годину дана у свом филму после дебакла. Залетео сам се, био узбуђен што ћу играти Бетмена и – за*ебао се. После тога сам схватио да морам да обратим пажњу на цео филм, какав је, а не само на свој наступ или оно што радим. Фокусирао сам се на боље сценарије - то је најважнија ствар. Не можете направити добар филм од лошег сценарија, то је немогуће. Од доброг сценарија можете направити лош филм. 

Клунијева нова филозофија је деловала. После овог великог неуспеха, освојио је брдо најпрестижнијих награда.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".