Нина Сеничар одабрала је да се њен најважнији дан животу деси у чувеном здању "Villa Mangiacane".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paolo Nassi (@paolo_nassi)

- О венчању нису желели да причају у јавности пре него што је одржано. Избор је пао на данашњи дан, а послужило их је време, па су све време уживали на отвореном по прелепом, сунчаном дану. На венчање нимало нису штедели - казао је извор близак овом пару. - Желели су да баш све буде као из бајке, а организација је коштала читаво богатство. На менију је било деликатеса и пића са свих страна света, док је Нина недавно имала девојачко вече, на ком је окупила све пријатељице. Тешко им је било да све држе у тајности, ал' се сав труд око свадбе и те како исплатио - додаје извор.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiji Horiuchi (@eijitaly)

- Да будем искрена, што сам старија, носталгија ме све више мучи. Када сам живела у Италији, долазила сам баш ретко, а сад када живим на другом крају света, у Србију долазим на свака два месеца - кроз осмех је недавно рекла Нина и додала:

- Свакодневно вежбам, не само због физичког изгледа, већ и због менталног здравља. Увек, где год да сам и какве год да су ми обавезе, нађем времена да одрадим добар тренинг. Никада не идем на спавање пре него што детаљно очистим и хидрирам лице и неколико пута недељно користим природне пилинге и маске.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".