Јелена Карлеуша недавно је објавила да је након 14 година брака одлучила да се споразумно разведе од фудбалера Душка Тошића, а након тога са ћеркама напустила Србију.

Певачица је желећи да спречи било какве спекулације, одмах објаснила и да ће сва њихова имовина припасти заједничкој деци - ћеркама Атини и Ники, а у свом првом интервјуу након развода говорила је о кући у којој су живели.

Јелена и Душко саградили су своје породично гнездо на Сењаку, у вили за коју се писало да вреди чак 2,5 милиона евра. Како је објаснила, она поседује чак 10 купатила, гардеробер од 250 квадрата, стан за запослене, сауну, велики базен и још много тога.

 

 

- Ова кућа и медитерански врт поседују нешто што сам тражила читавог живота, а то су савршена енергија и апсолутни мир. Поглед на Кошутњак је нестваран и просто лековит. Звукови града се не чују, имате утисак да сте на мору јер ту је чак и мирис смоле који допире са наших старих борова. Најлепши део куће је огромна тераса која гледа на врт, базен и залазак сунца. Трудила сам се да све буде у пастелним, умирујућим тоновима. Има доста елемената од дрвета и мермера. Мени је проток енергије врло битан и све радим по осећају, па је то био случај и са опремањем животног простора. Изузетно осећам када неки зид, боја или елемент прекидају проток енергије и светла, па се руководим искључиво тиме. Мене помодарске ствари не интересују. Кућа се прави према оном ко у њој треба да живи и буде срећан. Овде ко год уђе осети мир, спокој и лепу енергију. Ето, тај стил преовладава", открила је Јелена Карлеуша за Хелло.

 

 

- Кућа је огромна и свако има свој спрат. Тек сам недавно избројала да имамо десет купатила јер у већину и не улазим. Моја оаза је специјално пројектован гардеробер од 250 квадрата, који поседује и сауну, купатило, део за одмарање, вешерницу, стан за запослене. По мојим жељама и нацртима направила сам део који је мени битан и због посла и због личне сатисфакције. Простор има адекватно светло, огледала, паметно и функционално осмишљено одлагање мојих петсто пари ципела, ташни, гардеробе..., објаснила је, па наставила:

- Да би људи схватили колико је озбиљно тешко имати организован гардеробер ове величине и капацитета, рећи ћу да једна жена ради само као гардероберка. Она мора да зна начин на који се шта качи, где и са чим, мора да разликује брендове, сезоне и винтиџ ствари од посебне вредности. Велики сам колекционар високе моде и дизајнерских комада, а пошто све то сакупљам скоро тридесет година, јасно је да је реч о озбиљној колекцији која ми значи, рекла је певачица, којој је омиљени део дневни боравак, али и летња кућа у врту.

- Овде је предивно и лети и зими. Обожавам биљке и природу, стално сређујем нешто са баштованом. Имам најлепшу пампас-траву, борове, руже, лаванду... Базен најмање користим, искрено, појаснила је Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".