Може вам се учинити као стара тема, али данас када су и Ана Ивановић и Јелена Јанковић привеле крају своје професионалне тениске каријере, премда Јелена то никада није званично учинила, многи се питају како изгледа однос Ане Ивановић и Јелене Јанковић, те да ли су успешно закопане наводне ратне секире које су између њих две постојале.

Чини се да данас однос Ане Ивановић и Јелене Јанковић уопште ни не постоји што је за њих можда и најбоље, а евидентно је да је свака пошла својим путем. Однедавно имају и нешто заједничко, будући да је након Ане и Јелена формирала породицу и родила дете.

Међутим, некада није било тако мирно између њих две, штавише, неретко је било правих екслопозија, нарочито када би се у све умешала Јеленина мама.

Управо Снежана Јанковић сматра се особом која је умногоме утицала на однос Ане Ивановић и Јелене Јанковић. Многи памте њену критику на Анин рачун када је наша тениска репрезентација играла Фед куп и када Ана Ивановић, која се у то време забављала са шпанским тенисером Фернандом Вердаском, није наступила за своју земљу. Њен недолазак на меч, Снежана је доживела као - издају.

- Моја ћерка је пропустила само један меч за Србију током читавих десет година. Упркос озбиљној повреди зглоба претрчала је пола планете како би стигла да игра за своју земљу. За то време, неко други је уживао и пио кафу док се моја ћерка повређена борила за своју земљу - испричала је својевремено Снежана алудирајући на Ану која се тада усликала како са Вердаском ужива уз кафу.

 

Била је то једна од отровних стрелица упућених према Ани, а као резултат годинама касније Јелена није била позвана на Анино венчање са Бастијаном Швајнштајгером. Упитана да то прокоментарише, Јелена Јанковић је искрено одговорила.

- Нисам разочарана што ме Ана није позвала на своје венчање, јер сматрам да најсрећнији тренуци у нашим животима резервисани за људе који су уз нас дуги низ година и с којима делимо добро и лоше. Ја бих била само број више на том венчању - поручила је Јелена.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".