НЕЗВАНИ ГОСТ

Све је почело у једном престоничком локалу. Испијајући своје омиљено пиво, које му је пало као кец на десетку на врелом београдском асфалту, глумцу је пришао један од гостију, који је у локалу већ седео у друштву неколицине пријатеља, пише Објектив.

Наиме, желећи да се пошто-пото нађе у друштву Божовића, пијани гост је дао себи за право да седне за његов сто без претходног питања. Према писању Објектива, глумац је седео са двојицом људи, од којих је један био газда локала, а придошлица је, како се испоставило, био газдин венчани кум.

Фото: Петар Милошевић

 

БАХАТОСТ НА ДЕЛУ

Како се наводи, разговор је, као што код нас обично бива, започео политичким темама, да би се наставио нешто другачијим током. Ситуација се заоштрила када је газдин кум поткачио Божовића говорећи о његовом пореклу.

– Ја сам рођен у кругу двојке, одрастао сам у кругу двојке, онда можеш да схватиш да сам ја београдско дете – започео је причу придошлица, на шта му је Божовић одговорио:

– А шта ти мислиш, где сам ја рођен?

– Па вероватно на некој чуки – одговорио је бахато газдин кум, што је испровоцирало славног глумца, који му није остао дужан:

– Молим?! Говедо једно, како то разговараш са мном? Ти се понашаш као да смо нас двојица чували овце заједно, битанго једна! Марш одавде! – рекао је бесно глумац и додао:

– Ти ћеш мени, који сам рођен у центру Земуна, да говориш да сам рођен на некој чуки. Срам те било! Ајде склони ми се са стола! Ко те је уопште звао да седнеш овде?

КУМ КРИВ ЗА СВЕ

Након свађе, пијани гост се невољно удаљио од стола, након чега је Божовић замолио конобарицу да му наплати рачун, говорећи јој: – Ај наплати ми све ово и кажи ми ко је овај?Када је схватио да се ради о газдином куму, упитао је газду:

– Ово ти је кум? Немој мислити да ћу ти више доћи овде на пиће. Пих, сад више немам ни где да пијем – закључио је Божовић, који је потом узео свој препознатљиви штап и платио рачун уз позамашан бакшиш, те се запутио својој кући.

(Објектив)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".