Никола Јокић постао је најплаћенији кошаркаш свих времена у најјачој кошаркашкој лиги на свету. Невероватних 264 милиона долара за наредних пет година игре талентовани Сомборац добио је од КК Денвер.


Нови уговор Николе Јокића с нестрпљењем се ишчекивао и сада је коначно, далеко је бољи од претходног који је износио 151 милион. Ако пробамо да саберемо долазимо до рачунице да је Јокић за само осам година рада у Америци зарадио 415 милииона, што је фасцинантан износ, а још невероватније је што српски кошаркаш све зарађено троши нигде другде до у својој домовини.

Фото: Профимедиа

 

Будући да је велики љубитељ коња Никола добар део новца улаже како би опремио сопствену ергелу, а тренутно док професионална пауза траје он са супругом Наталијом и ћерком Огњеном не проводи време на егозитичним дестинацијама, попут других својих имућних колега, већ у Србији.

Он је конкретно пре неки дан присуствовао коњичкој трци "100. српски галопски дерби" одражаном на београдском хиподрому, где се појавио као специјални гости и потпуно украо шоу. Фотографије настале на лицу места говоре и у прилог томе колико је заправо Никола остао обичан момак, те да га силни милиони нимало нису променили. Стрпљиво и врло љубазно он је причао са радницима на догађају, поздрављао се са учесницима и стрпљиво фотографисао са фановима.

Нови уговор Николе Јокића омогућио је кошаркашу да започне свој сан и рад са коњима, иако верујемо да ће своје милионе он тек улагати у нове послове и умети да их и умножи.

Галерија:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".