Подсетимо, Цеца је неко време била у великом проблему због кредита који је подигла у швајцарским францима. Она је водила борбу за стан који је, према њеним речима, банка покушала да јој одузме.

- Ја сам у том тренутку тражила рефинансирање, али то није било могуће извести јер сам била уписана у кредитном бироу због дуга који сам направила. Ја у тим тренуцима нисам тражила паре. Сви могу да уђу на портал Министарства омладине и спорта да виде колико ми носиоци медаља примамо новца. Ја сам имала могућност да плаћам рату и зато сам тражила рефинансирајући кредит - рекла је рукометашица.

Након одбијања њеног захтева за рефинансирање, банка је одлучила да стави њен стан на аукцију.

- Биле су три лицитације. На моју срећу прва лицитацитација је пропала. Пропала је и друга. Трећа је била најгора када су скроз срозали ту цену. Она је била најтежа јер су људи долазили у стан да гледају, а ја сам морала да их пустим. Било је дивних људи који када су ме видели били су изненађени и рекли су да не желе овај стан. Молила сам Бога да тај стан нико не узме и тако се и десило. Бескрајно сам захвална - рекла је рукометашица.

Фото: Душан Мишић

 

Додала је да су јој након треће лицитације помогли Драгана Пешић и заменик градоначелника града Београда Горан Весић.

- Драгана Пешић која ради као секретар у граду код господина Весића ми је помогла. Нашли смо банку која би ми тај кредит рефинансирала. Тренутно плаћам месечно 500 евра до 2030. године - рекла је рукометашица.

Водитеља је интересовало да ли је ово један од највећих разочарења које је бивша рукометашица доживела.

Фото: З. Кнежевић

 

- Остала сам мало затечена челницима града и државе који су ме пустили на такву ватрометину. Ни једног тренутка не пружајући ми никакву помоћ. У смислу да бар помогнемо овој жени јер је толико урадила за ову државу. Сигурно је то једно од највећих разочарења, мислим да ћу чак и умрети а да ми неће бити јасно чему то да се нису макар запитали како да помогнемо овој жени - рекла је рукометашица.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".