Рукометашица истиче да од националне пензије коју добија живи пристојно. Такође, нада се да ће јој се пекарски посао исплатити и да ће формирати ланац пекара. 

- Ја имам националну пензију, од ње могу нормално да живим, али зашто да не радим кад могу? Ћерка Мара ми помаже, имамо и раднике. Купци ме збуњено гледају, неко прокоментарише да личим на рукометашицу Цецу, па ја у шали кажем да сам ја млађа и лепша од ње. Волела бих да посао процвета, па да једног дана имам ланац пекара, пошто је храна изврсна. Ја радим са радницима све што треба, шта не знам, научим - изјавила је Цеца за Свет, а преносе медији.

Фото: Н.Скендерија

 

Цеца се присетила изузетно тешког догађаја када замало није изгубила стан због кредита који је подигла у швајцарским францима. 

- Тај период ми је био један од најтежих. Биле су три лицитације. Срећа, па стан нико није купио. Не могу да вам опишем тај осећај кад људи долазе у стан, разгледају, а ви стрепите коме ће да се свиди, па ће вам га, такорећи, узети. Било је и добрих људи, који су долазили и кад виде чији је стан, одустану - изјавила је рукометашица и додала:

- Ја сам се све време борила да ми банка одобри рефинансирање кредита. Ни једног момента нисам молила за било какву помоћ. У тим ситуацијама заправо видите какви смо људи. Сад је све како треба, хвала богу. Плаћам кредит, радим, било би безвезе да кажем да данас нисам срећна и задовољна. И ништа ми није тешко - истиче она.

(Свет)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Свадба ћерке Мирјане Бобић Мојсиловић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".