Ева Рас истиче да често трпи тортуру на улици од пролазника који се не слажу са њеним мишљењем, због чега је на мети чак и физичких напада.

- Реагујем тако што их жалим, тај који има потребу да гађа једну бабу фекалијама, мора да има један јако тужан живот, јер није нормално да после 63 године бављења културом, да у Београду немам издавача. Не можете никоме ни да замерате, Бог је велики - рекла је Ева и истакла да је дуго тражила издавача за своју књигу, али у престоници нико није био заинтересован.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Магазин Ин

 

- Друго издање књиге за годину дана. Књига је изашла у Бањалуци, овде је нико неће. Тамо сам велики писац, живот је пун парадокса. Испричала сам то у некој емисији и коментари читалаца су били такви: “Баба, нула”... Немају милости ни када имате 81 годину, бесна је глумица која мисли да се о њој створила погрешна слика.

Ева тренутно игра за страно тржиште док је наши аутори углавном избегавају, како каже.

- Играм главну улогу у једном португалском филму. Потпуно сам остварена, не иде ми се у Португал. Сналазим се у језику али ми је много тежа улога баш због тога. Требало је да играм код Ахмета Имамовића, на ладино језику, десило се да нисам одиграла због вести да имам дечка који је 50 година млађи од мене. Човек није луд да са лудом бабом снима уметнички филм. Како он у Сарајеву да зна да немам дечка и да сам нормална.

Фото: АТА имагес

 

Ева Рас каже да је многе пријатељице изгубила и да чека када ће њој откуцати задњи час.

- Одавно бројим кораке и очекујем да одем код моје породице која је отишла много пре мене. Трагедија старости је у томе да уопште не осећам да сам стара. Други ми дају до знања да сам стара, зато се борим за права свих баба у Србији. Увек сам додавала себи године. Пословно се јако трудим да прихватим за све што ме зову, каже Расова која тврди да има енергију младе жене.

Фото: Зоран Јовановић

 

Глумица се осврнула и на проституцију.

- Зашто проституција није легализована? Сви смо ми ку*ве. Када год прихватимо неки посао због пара, а не због љубави, то је све проституција и то се не може легализовати. Не знам зашто смо гори него Италија. Широм планете је то легализовано. Како се десило да Ћићолина буде посланица у италијанском парламенту и бранила права проститутки. Све треба легализовати. Држава тада може да држи под контролом, када је забрањено онда је теже. Алкохол је пре био забрањен, а сада кога год сретнем, сви су пијани. Све је у реду, само је Дарко Лазић страдао.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Ева Рас

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".