Деца чувеног пара Јелене и Новака Ђоковића одрастају као и сва друга деца у Србији.Родитељи су за своје наследнике одабрали реалност која није ништа другачија од реалности многе цеце у нашој земљи.

Иако могу да имају шта год пожеле деца чувеног тенисера немају скупе играчке нити много ствари у својим собама.

Јелена Ђоковоић објавила је на свом Инстаграм профилу слике малог Стефана који се игра у својој соби.

Фото: пинтскрин истаграм/ jelenadjokovicndf

 

 

У дечијој соби Таре и Стефана Ђоковића, преовладавају неутралне боје, а једина ствар коју малишани имају у изобиљу су интерактивне играчке.

Јелена се труди да што више времена проводи са њима, откривајући им нове игре кроз које развије њихову машту и способности - а уче и да читаји и на ћирилици и на латиници.

 


- Учење Стефана ћириличном и латиничном писму кроз игру. Иако сам мислила да ће бити збуњујуће, он то заправо воли и заиста је добар у томе. Небо је граница за малишане! - написала је Јелена тада испод фотографије.

Новак и Јелена дају све од себе да своју децу васпитају да буду скромни, као и да науче вредност учења. Њихов дом испуњен је књигама, љубављу и осмехом, али оно што свакао не преовладава јесу скупоцене играчке и луксуз.

‒ Моја деца су прва генерација деце која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, моји баба и деда, Новакови такође. Стефан и Тара су прва генерација и верујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности, истакла је Јелена приликом гостовања на панелу „Будућност је сад“.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Новак Ђоковић кроз каријеру - од 2003. године па до данас

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".