- Више сте него добродошли у своју братску Црну Гору -поручио је Абазовић после сусрета са председником Србије Александром Вучићем.

Захвалио је Вучићу на, како је рекао, топлој, добродошлици и контруктивном састанку, на коме је највише речи било о региналној сарадњи.

- Верујем да то отвара велике хоризонте будуће сарадње две земље, а нарочито када је у питању инфраструктура и надолазећа криза. Мислим да смо нека питања већ заокружили јутрос на састанку и потврдили са председником - рекао је Абазовић.

Каже да је на његов упит председник Вучић успео да реши још једно важно питање значајно за грађана ЦГ, а нарочито за посланике у црногорској скупштини.

Фото: принтскрин Инстаграм/@buducnostsrbijeav

 

Вучић је, пренео је Абазовић, замолио министра унутрашњих послова да се измени досадашња пракса, која је постојала због различитих ствари и да ће од 1. јула сви грађани ЦГ, међу којима су и политичари, посланици, представници владе моћи, како то и доликује, да улазе у Србију без икаквих рестрикција.

Абазовић је истакао да је и то питање решено у добром духу, као и да и остала питања могу да се реализују.

- Када је реч о регионалној сарадњи, верујем да ћемо од јесени имати и конкретне видове сарадње две државе. У сваком случају настављају се лепе и позитивне вибрације током посете Србији и верујем да у овом добром духу не постоји питање које не можемо решити. За нека је потребно време - рекао је Абазовић.

Захвалио је Вучићу на гостопримству и истакао да се наставља интензивна сарадња две државе.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".