Неко би помислио када чује ову причу, да их је на овај корак приморала инфлација, али сасвим супротно. На овај потез их је приморао дуг од 65.000 евра. 

Без обзира на дуг, породица је почела да штеди на намирницима које свакодневно користимо. 

 

Млада Амбер Ален је пре само неколико месеци на свом Јутјуб каналу показала чиме су заменили класични тоалет папир, хигијенски производ који је данас свима приступачан.

- Дакле, ми смо уместо тоалетног папира почели да користимо марамице од тканине. Између осталог јер смо схватили да дословно бацамо новац низ WC шољу- изјавила је Ален и наставила да објашњава детаљно:

- У то име сам исекла стару одећу, што ону која ми се више није свиђала, што ону која је већ била изношена и пуна рупа. Истина, с временом сам спознала да марамице од тканине имају једну ману.

 

 

Мана ових марамица је што се брзо покидају, али је нашла још трајније решење. 

- Срећом, открила сам и то да су памучни прекривачи у ту сврху пуно прикладнији - додала је Ален, те израчунала да је њена породица у три године на тоалет папиру угрубо уштедела око 1.100 евра.

- Једном након што их употребимо, прљаве марамице бацамо у засебну корпу, а перемо их практично сваки други дан. Наравно, не с осталом одећом - рекла је Ален. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".