Ако нисте сигурни да ли сте у праву, постоје знакови који јасно показују да ваш партнер има љубавницу.

Можда вам је то тешко да признате сами себи, али боље је на време да га откријете.

1. Добро га посматрајте

Суочавање с неверним партнером често не помаже много. Не трошите узалуд енергију на маратонске расправе. Боље је да спаваћу собу претворите у мирну луку.

Како бисте прељубника ухватили на делу, он мора да верује да се бура стишала и да више не сумњате у њега. Ако он глуми верног партнера, ви глумите наивца и претварајте се да му верујете и да је све у најбољем реду. Ипак, следећих неколико недеља помно посматрајте како се понаша према вама.

2. Крије се док телефонира

На телефонске позиве увек је одговарао пред вама, а сада вам на неугодан начин даје до знања да му треба приватност. Чим се појавите, одлази да разговара у другу собу. У последње време нигде, па чак ни у тоалет, не иде без телефона.

Фото: Профимедиа

 

 

Могуће је како управо у телефону постоје докази да вас вара. Како бисте отклонили или потврдили своје сумње, иако није етично, завирите у његов телефон.

3. Излази пречесто из куће

Изненада је пренатрпан послом, те се кући враћа касно ноћу. Свако мало искраде се из куће уз смешне и наивне изговоре, те све више времена проводи напољу, наводно у старом друштву. Све то није разлог за узбуну.

Но, ако вас баш никад не позове у своје друштво, а кад предложите да и ви идете, као из рукава извади спреман одговор зашто ипак жели да иде сам, имате оправдан разлог за сумњу.

4. Изазива свађе намерно

Многи прељубници намерно изазову свађу само да би могли демонстративно да залупе вратима и оду од куће. Ако и ваш партнер у последње време примењује тај рецепт, покушајте неопажено да га следите како бисте открили где одлази нако све чешћих свађа са вама.

Фото: Профимедиа

 

5. Враћа се кући касно и избегава секс

Иако се ништа ванредно није догодило, у последње време се враћа кући касно. Уместо љутњом, “бомбардујте” партнера нежношћу. Мушкарци обожавају спонтани секс, но ако вас партнер љутито одбије, могуће је да је пре доласка кући негде био.

(24sata.hr)

БОНУС ВИДЕО:

ПРАВИЛНО ПОСТАВЉАЊЕ СТОЛА: Где кашика, виљушка, а где чаша?

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".