Веза Стефана Ђурића Расте и 12 година млађе тиктокерке Марије Балабан, привукла је велику пажњу јавности. 

Пар тренутно ужива на хрватском приморју, а како би били што мање упадљиви и далеко од знатижељних туриста и локалаца, одабрали су Ловран, туристички град у подножју планине Учка.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanrasta

 

- Раста је са новом девојком у Ловрану, ту су смештени. Виђени су баш овде, а брзо се прочуло да је овде са новом девојком. Понашају се као заљубљени тинејџери - нон стоп се љубакају, сликају, обилазе најлепше плаже овде, а колико сам приметио, бирају нека мало удаљенија, скривенија места како не би "боли очи" другим туристима и нама, који овде живимо - рекао је извор са лица места за Пинк.рс и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanrasta

 

- Чуо сам да су изабрали један од најскупљих смештаја овде, који им нуди највећу приватност. Уживају и на базенима и на плажама, а виђени су и увече у граду - очекивано, у најскупљим су ресторанима, једу најквалитетније морске плодове и испијају вина - завршава извор.

Подсетимо, Марија је са 15 година напустила своју родну земљу и отишла у Аустрију да студира глуму. Похађа универзитет "Vienna's English Theatre Academy", па је сходно томе позориште њена друга кућа. Поред глуме, она је популарна и на Тиктоку где има скоро 80 хиљада пратилаца, којима на шаљив начин приказује понашање једне балканске маме. "Нинџа ратница", како је себе назвала на овој апликацији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".