Певачица Милица Павловић оштро је реаговала јер је Ана Николић њену песму "Проверено" отпевала као демо верзију, и са њом најављује наступе. Због овога је настао прави мали естрадн рат, о којем се данима се пише.

Фото: АТА имагес

 

Овим поводом огласиле су се и Павловићкине колегинице Катарина Живковић, Рада Манојловић и Андреана Чекић те оштро осудиле њено понашање.  

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic/_harisberkovic

 

Рада није штедела Милицу Павловић, те је рекла како све ради само да би привукла пажњу.

– Ово је заиста небулозна тема за било какав коментар, али ради промоције тих песама да испоштујемо причу ако инсистирате да било шта причам. Ништа то није ново. Мени је отета плаћена песма “Лажов ноторни”, па чак и цео албум “Бред Пит”. Па нисам цвилела ни привлачила пажњу, глуматала нити лајала на колеге, као што то Милица ради. Срамота. А сад једна још озбиљнија и реалнија чињеница. Осим Андреане Чекић, Драгане Мирковић, Милана Станковића, Каће Живковић и Милице Тодоровић, нико није стао на моју страну око суштински важне теме вакцинације, КОВИД пасоша и тираније док су нам забрањивали наступе и опстанак. Не разумем чему драма кад су сви на добитку – искрена је била Рада за "Скандал", док је Каћа Живковић слично реаговала, рекавши јој да не може да тражи подршку колега, а да исте пљује по емисијама.

Фото: Инстаграм принтскрин/ katarina_zivkovic_official

 

– То ко је у праву у вези са скандалом у вези с том песмом је свима јасно. Што би се било ко од нас оглашавао кад се Милица прва није оглашавала до “Амиџија”, где је прозвала све колеге што је нису јавно подржале. Чула сам да је нас неколико отпратила с Инстаграма. Могу само да је питам што она мене није јавно подржала када сам се препуцавала с дотичном будалетином која је прозвала све певачице, него је мудро ћутала. Сад, када је њен лични интерес у питању, дала је себи за право да нам замера што је нико није подржао. Е па, драга моја другарице, колегинице, суграђанко из града одакле смо обе, има једна пословица: “Не брани се кућа кад ти се закуца на врата, већ се кућа брани на ободу насеља и граници”.

Фото: АТА имагес

 

Андреана Чекић такође није имала лепе речи за млађу колегиницу, те јој је замерила на бахатом понашању:

– Искрена да будем, нисам ни приметила да ме је Милица отпратила. Баш ме брига, шта друго да кажем. Није мој посао да се мешам у туђа посла јер имам довољно и свог. Као друго, нисам приметила да је Милица устала и јавно стала да се бори за мене када је мени можда требало. Многе колега које су ми се нашле и које су биле ту за мене, е па и ја ћу се за њих увек борити. Знате како кажу: “Како радиш тако ти се и врати”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".