Ивана преноси своја искуства са вантелесне оплодње и шаље поруку кроз своје искуство да упркос неуспелим покушајима жене морају бити упорне и да верују да ће се остварити као мајке. 

- Процес друге ВТО. Да не бринете, супер сам -  јавила се Ивана из блонице на свом Инстаграм профилу. 

- Много ми је лакше сада, што се тиче самог притиска и оптерећења да ли ће успети, али пошто радимо другачију процедуру мало је дужи процес. Имала сам десету анестезију за две и по године, тако да има својих лоших страна, али кад дође бебана све ће то бити заборављено као и први пут - написала је Ивана, а потом је додала:

- Увек сам желела да имам и дечака и девојчицу, али се сви шале да сам мама за дечаке и да ће бити опет дечак. Битно је да све прође како треба, ако буде још један дечак усвајам девојчицу и решили смо.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Ивана је пре него што је родила имала два неуспела покушаја вантелесне оплодње. Током другог покушаја, побачај који је имала, доживела је јако тешко. Након другог покушаја, родила је сина Матеа. 

- Када сам сазнала да сам остала у другом стању била сам пресрећна, на седмом небу. Пошто лекари предлажу да се, како ембрион не би испао, лежи пар дана, отишла сам код маме и тамо провела неко време. Предлог је био два, ја сам лежала четири дана, буквално сам устајала само да одем до тоалета и да се истуширам. У једном моменту посетио ме је брат са млађим сином и када сам силазила низ степенице да их дочекам низ ноге је почела да ми цури крв, попут сцене из неког хорор филма. Толико ми је било тешко да сам нарицала, нисам могла да се суздржим. Месец дана сам била као зомби. По седам сати дневно сам на телефону играла неку глупу игрицу - испричала је манекенка тада, која упркос лошем искуству, није одустајала и пола године касније, трећи пут је отишла на вантелесну, затруднела и родила здравог дечака.

- Поента је колико ти храбрости треба да пролазиш кроз све то, да не дигнеш руке и не кажеш: “Е, океј, није ми суђено”. Не значи да ти није суђено, већ само да ти мало више времена треба, да мораш мало више да се потрудиш - додала је Ивана.

Ивана је удата за човека који није познат јавности. Манекенки је ово други брак. Први брак је имала  са црногорским бизнисменом Даниловићем. Нажалост, овај бран није дуго трајао. 

(Ало) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".