Иако су се свима допали Николијини зуби, она је одлучила да стави ''винире'' који коштају 220 евра по зубу, а да би се тако нешто урадило, зуби морају бити идеални. - сазнаје ''Ало'' 

''Винири'' су у последње време стекли огромну популарност. 

Наиме, певачица је пре неколико година ставила импланте на фасете у белој боји и њен осмех свима се допао, али недавно је испливала њена најновија фотографија на којој се евидентно види да је опет нешто радила са зубима. Како пишу домаћи медији, она је ставила све популарније “винире” који сада и доста коштају, пише Ало.

– Постоје керамички и композитни винири. Цена керамичких винира, који су квалитетнији, је 220 евра по зубу и да бисмо вам њих ставили морате имати идеалне зубе и раде се на фасетама. Углавном се не стављају на све зубе, него од четворке до четворке. Винири су танке керамичке љуспице дебљине 0,5-0,7мм које се фиксирају (лепе) на површину зуба видљиву при говору и осмеху. Њима се успешно могу затворити дијастеме (простори између зуба), мењати неодговарајућа боја, положај и облик појединих зуба. На овај начин се остварује тежња за идеалним осмехом који има популаран назив “Холлиwоод смиле”. С друге стране композитни винири су 25 евра, али их ређе раде – наводе стоматолози.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Николија се огласила овим поводом и открила шта је заправо урадила.

– Јесам, пре пар година сам ставила бисерно беле, и онда сам се покајала и заменила их за винире који су најсличнији мојим зубима и боји доњих који су природни и не планирам да их радим докле год је могуће. С годинама сам схватила да што природније то лепше! И нажалост научила сам се исправљајући “криве дрине” и након претеривања у раној младости – навела је Николија за ''Информер''.

– Ово је сада више савет младим девојкама да не злоупотребљавају естетске захвате и не прате трендове јер су трендови пролазни – додала је популарна певачица.

Певачица је винире ставила само на горњу вилицу, а цена за осам зуба износи 1.760 евра. Цена варира од стоматолога до стоматолога. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".