Уметница је за ''Блиц'' отворено причала о иностраној каријери, као и о томе због чега је нећемо виђати у медијима. 

- Ја бих волела инострану каријеру, али не знам пример да је неко изашао ван ових оквира певајући на нашем језику. Да ја будем прва кажете? Па, видећемо. Да певам на енглеском... Немам таквих амбиција, заиста. Тренутне амбиције су ми мир и тишина (смех) -изјавила је Констракта, којој су март, април и мај месец били попуњени обавезама око музичког наступа. После свега, потребно јој је да се одмори. 

Фото: Профимедиа

 

Све је одложила за октобар, ради само већ оно што је заказала: 

- Желим да се фокусирам само на музику. Сва гостовања сам одложила за октобар. Радим само оно што је већ заказано, оно што ми је обавеза. Има ме доста на фестивалима, то је стварно лепо. Идемо на море, пливамо... (смех).

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

На позив чувене певачице Зорице Брунцлик да дође на концерт који ће одржати поводом свог рођендана и наступања на сцени, Констракта је одговорила: 

- То неће бити могуће. Нисам ту тада. Чула сам се са Зорицом. Детаљи нису нешто што би требало да иде даље у јавност. Лепо смо причале, то је сигурно. Дует са њом? Не бих ја могла Зорицу да испратим. Она је ипак изузетан вокал. Не умем ја то да изведем као она. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".