Констракта је разговор са водитељем започела о појединостима из приватног живота. 

- Пре сам живела у малом стану, а сада се за мене резервишу апартмани с великим собама и терасама - рекла је, те додала како свој хит "Ин цорпоре сано" сматра народском песмом, те како јој је јако драго што ју је толико људи препознало.

Није пратила Евровизију нити је очекивала да ће проћи у финале. 

Европа је препознала њен рад као вредан пажње. 

Фото: Профимедиа

 

- Али Европа је показала да људи и те како знају да препознају и награде нешто другачије - рекла је.

Верује да ће феномен зван Констракта потрајати до краја године.

- Све занима шта Констракта има да каже, али Констракта је само обична жена са шишкама и младежом - скромно је изјавила.

Није пратила Евровизију нити је очекивала да ће проћи у финале. 

Фото: Профимедиа

 

 

- Нисам такав тип. Пратим као већина оних који седну када дође финале, седнеш и одгледаш, кладиш се ко ће проћи...Та врста забаве. До ове године нисам знала ни каква су правила, ни који је систем гласања. Ево, сад сам се упознала с тим - признала је.

Није је изненадила подршка Хрватске, осетила је да је препозната у народу и да ће имати још већу подршку. 

- У пар наврата сам пре Торина била у Хрватској и осетила сам препознавање у народу. Када је Миа Димшић испала у полуфиналу, очекивала сам још већу подршку - рекла је.

Открила је и шта је желела да поручи стихом: "Немам књижицу". Поручила је да више треба да се обрати пажња на здравствени  систем. Она сама нема здравствено осигурање. 

- Немање здравствене књижице у песми је метафора за незаштићеност. То је тема о којој треба говорити, поготово у овој атмосфери страха и у свету где се здравље доживљава као дужност - рекла је Констракта.

Фото: Профимедиа

 

Ана је изјавила да нема музичко образовање и да је желела да се бави нечим другим. Поручила је младим уметницима да буду своји. 

- Кад сам била млађа, размишљала сам о томе да се бавим нечим другим, али амбиције су се свеле на некакав разумни ниво. Све је дошло на своје и успели смо да пробијемо тај балон - рекла је на крају. 

(Ало) 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".