Констракта ће певати на неколико фестивала у Србији и Црној Гори, и истиче да иако ужива радећи свој посао, недостаје јој више времена са породицом.

 Певачица се дотакла и архитектуре коју је завршила и открила да ли би се поново бавила тим позивом, те како доживљава популарност и песму која ју је прославила.

- Прво ћу скувати чорбицу неку кад дођем кући, ужелела сам се куваних јела. Мада, више ми недостаје да дан проведем у кући чекајући децу и испраћајући их. Више ми недостаје емотивна размена са децом, а што се кувања тиче, то је супица - искрена је била Констракта, за коју знамо да је завршила Архитектонски факултет, где је упознала садашњег супруга Милана Ђурића, који је у време њених студија био асистент једног од професора.

Фото: Профимедиа

 

- Архитектуром се уопште не бавим. У једном тренутку је то био логичан избор да бих се посветила музици и породици, тако да је ту пројектовање отпало из слике и не знам да ли ћу се враћати у овим годинама, то би био као неки нови почетак - објаснила је уметница и додала какав свет жели за сина Николу и ћерку Лену.

– Саосећајан. Мислим, сад су то тешке теме, у смислу не знам како да се изразим, а да не заглавим у неком општем месту. Али, можда је то нешто што је за мене приоритет, то је та саосећајност – рекла је Констракта и истиче да није очекивала позитивне реакције на евровизијску песму са свих страна света.

Фото: Профимедиа

 

– Нисам то очекивала и зато сам ту Констракту увек доживљавала као нешто паралелно и бочно у односу на “Земљу грува”. “Земља грува” има тај потенцијал да комуницира шире и то се тренутно обрнуло, али и даље радим у студију Грувленда. Све је исто, све постоји, само што Констракта носи мало другачији звук. У неким песмама сам учествовала и у стварању текста и музике и аранжмана тако да ме доста има. Заиста добијам те неке извештаје у којима је “In corpore sano” у врховима неких листа у државама за које не бих претпоставила. Не знам ни да ли је то у питању дијаспора. Нисам ни сигурна да је то само што се тиче дијаспоре. Мислим да је доста ту помогло то што су све песме на Јутјубу преведене, па они имају прилике и да схвате о чему се ту ради. Не знам како да то обасним – рекла је Ана за црногорске медије и додала:

– Постоје само неки периоди у животу кад се теби, да кажем, даунлодује негде у неком запећку твог мозга нека тема о којој би се евентуално једног дана стекли услови да ти седне и да јој се посветиш и да је урадиш. То тако код мене заправо иде. Немам сад неки план.

Фото: Профимедиа

 

Констракта је одушевила читав свет својим наступом на Евровизији, па је тако, како су медији пренели, и Лејди Гага фасцинирана ликом и делом наше уметнице. Ана истиче да није упозната са вешћу која је усијала мреже, те да би размислила уколико би добила било какву понуду од светске звезде.

- Моја ћерка ми је показала ту вест. Наишла сам у неком немачком медију где се повлачи паралела, али нико није са мном контактирао. Свакако не очекујем непристојну понуду - искрена је Констракта.

 

Ставила наруквицу на лицитацију

Певачица Ана Ђурић Констракта, придружила се хуманитарној акцији за сакупљање помоћи за малу Ленку Жутковић.

Како је објављено на Фејсбук страници „Буди хуман - хуманитарне лицитације“, српска представница на овогодишњој Песми Евровизије је, заједно са чланом групе, изабрала наруквицу која је стављена на лицитацију.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Констракта током такмичења - Беовизија и Евровизија

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".