Видео снимци на којима она изводи скечеве са Ђанијем, весели се, пева, чак га и диже, постали су вирални на друштвеним мрежама, а и сама Сека Алексић признала је да је попила "чашицу више".

Фото: АТА имагес

 

Она је одушевила публику која данима препричава и дели њене догодовштине са свадбе.

- Сутрадан сам питала Слађу када је следеће славље да упишем, ако сам позвана. Толико смо се дивно забављали, пресрећна сам била када сам видела Злату, Јану, Ванесу, Гоцу Божиновску... Нисам особа која подноси алкохол, тако да мене и две чаше вина доведу у друго стање. Било ми је сјајно, али драго ми је што сам људе насмејала и што се то препричавало. Синоћ су ми на наступу у Новом Саду сви нудили нешто да попијем, а ја не пијем. Када бих могла да бирам, ја бих поново све то урадила, можда још и више - каже Сека.

Фото: АТА имагес

 

- Шалити се на свој рачун није једноставно, али ко то зна да ради као ја, то је интересантно. Поздрављам све људе са Твитера, најсмешније ми је било када сам причитала ''Колико си пијан од нула до Сека Алексић''. Вељку је било најсмешније када сам подигла Ђанија, честитао ми је, није веровао да то могу - каже Сека.

Фото: АТА имагес

 

- Злату много волим, ићи ћемо на вечеру. Стигла сам из Београда до Новог Сада возом, људи нису веровали да ме виде у возу, ја сам се јуче провела божанствено. Имала сам ту част да седим у Јованкином кревету. Спот ће бити за пар дана - открила је Сека Алексић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".