Фолк звезда Сека Алексић је у суботу увече имала свирку у клубу у Новом Саду, па је решила да оде до тамо најмодернијим српским возом "Соколом"!

Удобно и брзо

Певачица каже да је одушевљена путовањем!

- Никада се нисам возила возом, а годинама имам жељу да то пробам. Од пријатеља који су путовали "Соколом" чула сам да је лепо, пријатно, чисто и удобно. Идеална прилика за то ми се указала претходног викенда, када сам имала наступ у Новом Саду. Волим авантуре, па сам купила карту за "Соко" од 380 динара и први пут села у то превозно средство. Одушевљена сам!, прича Сека.

Фото: принтскрин инстаграм/seka_aleksic

 

 

Oна додаје да јој је било драго што није морала да иде аутомобилом:

- У почетку сам била изгубљена и нисам могла да похватам шта се дешава око мене. Перон, воз, све ми је било ново... Јурили смо 150 на сат и за 40 минута сам из Београда стигла у Нови Сад. Никад брже! Пријало ми је што нисам возила аутомобил, већ сам седела и уживала. Успут сам завршила и неколико обавеза преко телефона. Волела бих када бих на сваки наступ могла да идем возом, истиче певачица.

Фото: принтскрин инстаграм/seka_aleksic

 

Фолк звезда открива да су путници били изненађени кад су је видели у купеу.

- Била сам сређена и носила сам костим за наступ, па су ме мало загледали. Нису могли да поверују да сам то ја! Било је и оних који су хтели да се фотографишу са мном. Знам да је било лудо што сам нашминкана и обучена за сцену ушла у воз, али не памтим када сам се лепше провела, каже Алексићева, која је те вечери оборила рекорд у познатом новосадском клубу.

Фото: принтскрин инстаграм/seka_aleksic

 

 

- Познајући колеге са естраде, мислим да би ретко ко од њих отишао возом на наступ. И ја сам била скептична, јер сам га замишљала као нешто што се распада, али сам се уверила да није тако. Препоручујем колегама да пробају, јер је сјајно искуство, поручује Сека, која једва чека следећу вожњу:

- Ускоро ћу се организовати да са пријатељима из Новог Сада возом дођемо на ручак у Београд, закључује певачица.

Снимила спот у кади покојне Јованке Броз

Сека Алексић снимила је спот за песму "Луда глава" у кади коју је некада користила Јованка Броз! - Нисам ни сањала да ћу једног дана лежати у кревету и кади Јованке Броз! Посетила сам Плави воз, који је користио Јосип Броз Тито, одушевила се и пожелела да ту снимим спот. У возу се налази Јованкина и Титова соба, била сам изненађена што су имали одвојене кревете. Спот излази ускоро и једва чекам да га публика види, каже певачица.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".