О овоме су посведочили и снмци, али и она сама. Међутим, сада се сазнало да је након свега слала и поруке певачевој жени.

Видео снимци на којима она изводи скечеве са Ђанијем, весели се, пева, чак га и диже, постали су вирални на друштвеним мрежама, а и сама Сека не престаје да коментарише ситуације са свадбе на Твитеру.

 

 

 

 

Она се шали на свој рачун и признаје да је мало више попила, као и да не зна да се контролише у таквим ситуацијама.

- Не смем ући у галерију због синоћних снимака. Ја сам се унаказила културно и била највећа будала на свадби. Само да знате да то није најгоре. Не пијем често, али кад се напијем, ја се одузмем. Не знам да пијем. Ја све на екс и нешто се такмичим не знам само са ким. Не знам као дама да попијем чашу или две. Је*о ми пас матер, написала је Сека.

Певачица је сада открила да то није све, већ  и да је након свега послала поруку Ђанијевој супрузи, Слађи:

- Кад је следећа свадба да се спремим као као госпођа и издоминирам као јуче? Ако ме будете хтели позвати?, написала је Сека.

Сека је такође имала и занимљиве сцене са певачицом Златом Петровић. Она је показала да гаји огромне симпатије према Злати чему сведоче и снимци на којма се присно грле и љубе. 

- Никако себи да дођем од пресвете Секе и Злате и лезбо-сторија, па ме занима да л' су се до јутра смувале, коментарисали су на мрежама акцију певачица. Оне су сутрадан симпатично прокоментарисале ове догађаје.

- Било нам је врх. Љубим те и волим заувек, показала је поруку коју јој је на Воцап послала Злата, као и свој одговор:

 

БОНУС ВИДЕО:

Провокативно издање Секе Алексић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".