Фолк певач Аца Лукас снимљен је у једном клубу док ђуска уз песму “Проверено”, коју изводи Милица Павловић.

Аца, који је иначе подржао јавно Ану Николић и ушао у сукоб са Јеленом Карлеушом, сада реагује на Миличин хит.

Лукас је седео у сепареу када је у клубу пуштена Миличина песма, он је реаговао на исту и у једном моменту је почео и да аплаудира.

Многи снимак деле на мрежама и коментаришу да је сигурно да се Аци допада Миличона нумеру, која на Јутјубу има више од 11 милиона прегледа.

“Лукас се проверено одлично проводи”, “Краљина, свиђа му се песма шта ће”, “Није до Ане или Милице, изгледа је до песме”, “Човек зна шта ваља”, “Мало ми је смешно”, неки су од коментара.

Иначе, Милица се у емисији ”Амиџи шоу” директно обратила Ани, након чега се о целој ситуацији огласила и Николићева.

фото: Принтскрин/Јутјуб/

 

– Оно што имам да јој кажем у овом моменту: Срам је било! Срам је било свог имена, срам је било своје каријере!, каже Милица.

– Почиње наступ ”Да кренемо са мојом новом песмом, фали ми друга строфа да је напишем”, то је толико безобразно и покварено. Очекивала сам да ће она мене окренути, онако колегијално, ја њу не познајем. Да ми се десило да ми процури демо песма, ја бих се извињавала, ја бих отишла и купила јој другу песму рекла бих ”Ево ти песма, десило се, није у реду”. Апсолутно велико ”Срам вас било свим мојим колегама који ћуте”, јер сви знају колико је тешко данас доћи до песме, довојити новац, зарадити. Не треба мене нико да брани, али ово је срамота за музичку индустрију, ово се није десило никад, рекла је Милица, између осталог, а након тога се огласила и Николићева.

– Не желим заиста да учествујем у нечему што са мном има везе 1%, заправо ја сам овим имам 0% везе. За расплет приче зовите Достојевског. Када су три дана пре званичног изласка мог албума изашли демои песама, нико се толико није тиме бавио. Како то снимци напуштају студио, треба питати музичког продуцента. А у сеоске приче се не мешам, немам опрему да се ваљам у том блату. Ја немам везе са тим,  поручила је Ана за Пинк.рс.

Подсетимо, Карлеуша и Аца сукобили су се због ситуације у којој су се нашле Ана и Милица. Лукас је на Инстаграму објавио изведбу Николићке и написао “браво”, након чега се огласила и Јелена.

– Какав је бре ово начин? На шта ово личи? Срам вас било бре! Апсолутна подршка за Милицу! Певам скоро 30 година и никада се овакве ствари нису дешавале.

БОНУС ВИДЕО:

Аца Лукас о својој књизи

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".