Folk pevač Aca Lukas snimljen je u jednom klubu dok đuska uz pesmu “Provereno”, koju izvodi Milica Pavlović.

Aca, koji je inače podržao javno Anu Nikolić i ušao u sukob sa Jelenom Karleušom, sada reaguje na Miličin hit.

Lukas je sedeo u separeu kada je u klubu puštena Miličina pesma, on je reagovao na istu i u jednom momentu je počeo i da aplaudira.

Mnogi snimak dele na mrežama i komentarišu da je sigurno da se Aci dopada Miličona numeru, koja na Jutjubu ima više od 11 miliona pregleda.

“Lukas se provereno odlično provodi”, “Kraljina, sviđa mu se pesma šta će”, “Nije do Ane ili Milice, izgleda je do pesme”, “Čovek zna šta valja”, “Malo mi je smešno”, neki su od komentara.

Inače, Milica se u emisiji ”Amidži šou” direktno obratila Ani, nakon čega se o celoj situaciji oglasila i Nikolićeva.

foto: Printskrin/Jutjub/

 

– Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere!, kaže Milica.

– Počinje nastup ”Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem”, to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih ”Evo ti pesma, desilo se, nije u redu”. Apsolutno veliko ”Sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute”, jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, dovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad, rekla je Milica, između ostalog, a nakon toga se oglasila i Nikolićeva.

– Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1%, zapravo ja sam ovim imam 0% veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim,  poručila je Ana za Pink.rs.

Podsetimo, Karleuša i Aca sukobili su se zbog situacije u kojoj su se našle Ana i Milica. Lukas je na Instagramu objavio izvedbu Nikolićke i napisao “bravo”, nakon čega se oglasila i Jelena.

– Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale.

BONUS VIDEO:

Aca Lukas o svojoj knjizi

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".