Тако је жена из САД поделила изненађујући разлог зашто се посвађала са најбољом другарицом уочи њеног венчања, пренео је британски Мирор. Она је на Редиту објаснила невероватан захтев њене најбоље другарице која је требало да се уда, написавши:

- Дакле, млада (24) и ја (25) смо најбоље пријатељице 15 година, и увек смо биле у добрим односима без свађа. То се може приписати чињеницом да апсолутно мрзим сукобе, па се увек трудим да или деескалирам ситуације или једноставно да се придржавам њених жеља.

Фото: Профимедиа

 

 

Свадбу је планирала скоро две године, а замолила ју је да јој буде кума чим се верила. Била је пресрећна што је била део овог срећног тренутка за њену најбољу пријатељицу, али то узбуђење је полако почело да јењава због начина на који се према њој опходила последњих неколико месеци. Последња кап која је прелила чашу десила се за време викенда током девојачке вечери. Након што је рано стигла да обави дужност куме и намести украсе, игре и друго, жена тврди да је у почетку све ишло глатко, док будућа млада није видела - њене нокте.

- Почели смо да се спремамо за забавне свадбене игре када ме је моја пријатељица повукала у страну да разговарамо насамо. Претпостављала сам да ће бити речи о томе како је прошао дан, али оно што је рекла само је повредило моја осећања. Рекла ми је да жели да или ишчупам нокте или да одем кући јер је сматрала да су моји бели нокти суптилан покушај или начин да скренем пажњу на себе јер је бела 100% резервисана за младу - објаснила је ова девојка.

Фото: Профимедиа

 

 

Бранећи своје беле нокте, рекла је пријатељици да су то биле маске које је ставила за састанак са дечком и да их једноставно није скинула. Међутим, она је одбила да их уклони на захтев другарице јер је сматрала да је то „смешно“ и да би разумела да је у питању бела хаљина. Ствари су се убрзо погоршале.

- Пријатељица ми је рекала да одем јер нисам испоштовала њене жеље као младе. Урадила сам шта ми је речено и напустила догађај, а сада ми људи шаљу поруке говорећи да само треба да скинем нокте. Њен вереник ме је чак замолио да се извиним и помирим како би венчање протекло без проблема за неколико дана. Очигледно, није мислила да ћу заиста отићи и мислила је да ћу сећи нокте после њене прославе.

Објава је брзо прикупила преко 300 коментара, а многи су осудили понашање младе према сопственој куми.

- Твоја пријатељица је смешна. То је врло вероватно јер сте избегавали сукобе већ 15 година и она сматра да је такво понашање прихватљиво, па што пре заузмете став, то боље - коментарише један корисник, а други додаје:

- Смешна је. Ово је било девојачко вече, а не венчање и нема забране боја за нокте. У потпуности је на вама да сачувате нокте и одустанете од ње или да је слушате.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".