Како се сазнаје, холандска полиција направила је фото-робот мушкарца који је снимљен на месту на коме је Колашинац убијен.

Полиција реконструисала је кретање певача Енвера Микија Колашинца из Новог Пазара, који је брутално ликивидиран 9. јуна у граду Бухтену, а помоћу видео-снимака са сигурносних камера открили су да је он непосредно пре убиства куповао хлеб у пекари.

Колашинац је, подсетимо, убијен пре девет дана у сачекуши, када је непознати нападач пуцао на њега испред зграде у којој је он живео у граду Бухтену у провинцији Лимбург. Његово тело пронађено је испред гараже, а убрзо је утврђено да је ликвидиран хицима из ватреног оружја. Нападач за сада није ухапшен и налази се у бекству.

Такође, Холандска телевизија РТЛ5 у својој емислији “Истраживање” објавила је нове детаље убиства, које подсећа на мафијашко. Објавили су и видео-снимак на ком се може видети да је Колашинац пре злочина био смирен и да је опуштено дошао у оближњу радњу по хлеб.

– Истражитељи су испитивали становнике овог дела града након убиства, а узети су и сници са надзорних камера како би открили детаље овог злочина. Наиме, урађен је и фото-робот мушкарца, који је у време злочина био у близини пуцњаве. Камере су забележиле кретање жртве, па је утврђено да је певач својим сивим “мерцедесом” дошао кући између 14 и 15 сати. Кола је паркирао у гаражу и разговарао са комшијама – преносе у емисији кретање Колашинца, па настављају:

– Колашинац је након тога отишао бициклом до пекаре. Купио је хлеб и није се много задржавао у пекари. Изашао је у 15.53 сата и кренуо кући. Међутим, до куће није дошао јер је брутално ликвидиран.

Мушкарац снимљен на месту злочина

Наиме, холандска полиција направила је фото-робот мушкарца који је снимљен на месту на коме је Колашинац убијен.

– Реч је о робусном човеку, високом око 180 сантиметара и старости између 50 и 60 година. За сада није сигурно да ли је он сведок злочина или можда чак и извршилац – навели су раније холандски портали.

Неупадљив човек

Како се сазнаје, холандске комшије убијеног Енвера Микија Колашинца, који се бавио и музиком и 2019. за продукцију Гранд снимио песму, рекле су да је он био неупадљив човек.

– Нисмо га добро познавали. Водио је миран живот и нико у Холандији није знао да је он певач у Србији – каже извор и додаје да се као могући мотив помињу финансијски проблеми Колашинца.

– Помињало се да је остао дужан радницима који су радили за његову фирму у Немачкој, али званичне потврде нема – додаје саговорник.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".