Дејан је јавности открио да га је отац напустио још када је био беба.


- Тата ме је напустио када сам имао само 20 месеци и ја сам имао ту неопсиву срећу да се моја мајка до те мере потрудила да буде и отац и мајка у једном. Стварно је херојски изнела све то и ето ја данас имам каријеру која траје тридесет година. Не пушим, не пијем, не дрогирам се, у животу нисам запалио цигарету. Исправан сам, зато ме Бог наградио, све то дође на наплату. Види се шта коме живот донесе или одузме - почео је причу, а потом додао:

Фото: АТА имагес

 

- Слаб сам на самохране мајке. Било је тешко такво одрастање и ја сада зато разумем све самохране мајке јер знам кроз шта је све моја мајка пролазила током мог одрастања. Било је ту много одрицања са њене стране да ја не бих патио за нечим. Ценим много све што је урадила за мене па и када кажу да сам мамин син, ја се мислим док је моја мајка жива биће као краљица и трудим се да јој сваку жељу испуним. Она је сада центар мог универзума као што сам ја био њен док сам одрастао.

Многима је дао најоригиналније спотове и идеје, а они за њега заузврат имају само речи хвале.

Фото: АТА имагес

 

- Највеће достигнуће у животу ми је то што сам добар човек и што моја каријера све време иде узлазном путањом. Никада се ни са ким нисам посвађао заиста - истакао је Милићевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".