Драгана Мирковић има живот о којем многи сањају. Живот у дворцу и луксузу чини се врло примамљивим. Док се друге естрадне уметнице ките што својим, што туђим перјем и надмећу која живи у већем луксузу, Драгана Мирковић истиче се својом скромношћу.

Фото: Д. Мишић

 

 

Поред тога што се бави јавним послом, успела је да сачува приватност своје породице. Ипак, интересовање јавности о њеној деци Марку и Мануели не јењава.

Рекли бисмо да је Драгана успела своју децу да васпита у складу са правим вредностима и према принципима скромности. За разлику од деце других познатих личности, о њеној деци јако мало знамо.

Ипак, дешава се да Мирковићева подели неке занимљивости о својој деци и на тај начин покаже колико је поносна на њих. Она је у једном интервјуу открила какви су њени наследници.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❥ Manuela (@manubijelic)

 

- Мануела је другачија, повучена је, она је моја беба. За њу моји пријатељи кажу да је девојка с најлепшим очима и најчистијом душом. Они су нормална деца, што је данас најлепши комплимент. Нису размажени, не пате за брендовима, чак сам једном замолила ћерку да обуче једну моју хаљину јер је мало ексклузивнија и брендирана, а она није хтела да чује, било би је блам да је другарице виде у томе. Таква је она - испричала је за "Сторy" Драгана и истакла да у њихову кућу долазе људи различитих финансијских статуса.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❥ Manuela (@manubijelic)

 

- Нама у кућу долазе њихови вршњаци из различитих миљеа, а пре свега, и наши пријатељи су махом људи с неким средњим платама. Наша деца имају свест о новцу и већ су били у прилици да га зарађују. Марко је, на пример, радио књиговодство и то код пријатеља, не код Тонија, како би заиста осетио шта је фирма и шта су надређени. Мануела је радила у хотелу "Ритз", то је трајало три месеца, за њене године довољно да стекне некакво искуство и радне навике. Најважније ми је што су обоје сами исказали жељу да раде, нисмо их ми на то терали - тврди  Драгана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".