Оне су популарне, атрактивне и заједно имају милионе пратилаца на друштвеним мрежама и безброј фанова. Али, образовање је дискутабилно.

Једна од најпопуларнијих певачица данас свакако је Александра Пријовић. Она броји успехе у послу, а када бисте погледали њену школску књижицу, не бисте могли да нађете оцене из сва четири разреда средње школе.

Фото: Небојша Параушић

 

 

- Основну школу сам завршила у Белом Манастиру и била сам одличан ђак. Онда сам уписала Другу средњу школу и завршила редовно три разреда, али четврти нисам. Просто, живот ме је одвео на другу страну. Када ти се деси нешто о чему си одувек маштао, као ја о певању, онда занемариш све остало. Конкретно, ја сам школу - рекла је певачица и додала:

- Доста сам путовала због такмичења за Београд и наставу сам оставила по страни. Не могу да кажем да ме није срамота што нисам завршила четврти разред. Кајем се и свакако желим да завршим школу - изјавила је једном приликом Александра Пријовић, која је завршила само три разреда средње.

Поред Прије, само основно образовање су стекли: Љуба Аличић, Ера Ојданић, Зорица Марковић, Злата Петровић. На овом списку је и Хасан Дудић, а дуго се причало и да Дара Бубамара нема средње образовање, преноси "Мондо".

Фото: АТА Имагес

 

 

Едита Арадиновић има само осам разреда основне школе. Она се исписала из Средње техничке школе за дизајн коже, који је временом престао да је занима.

Весна Змијанац такође је једна од оних која има завршену само основну школу, али је зато први интимни однос имала са професором математике.

- Први се**уални однос имала сам са својим наставником математике, својом тајном љубављу. Иако сам била малолетна, изгледала сам старије за своје године. Шминка и гардероба допринеле су да се моје већ оформљено тело још боље истакне. Разлика у годинама није ми представљала сметњу. Импоновало ми је то што ми један одрастао мушкарац са ауторитетом наставника поклања пажњу и посвећује време. Водили смо љубав поред Ибра, код корзоа - рекла је певачица једном приликом, која можда нема диплому средње, али је завршила курс дактилографије.

 

Фото: Катарина Михајловић

 

 

Ту су они са дипломом средње школе: Светлана Цеца Ражнатовић је по занимању пољопривредни техничар, Буба Мирановић је бабица, Индира Радић медицинска сестра, а Халид Муслимовић је метало-стругар.

Вера Матовић завршила је учитељску, а Мира Шкорић средњу трговачку, док је Сека Алексић фризерка по занимању.

А ово су најшколованији певачи на естради, могу се похвалити факултетским дипломама:

Фото: Милена Анђела

 

 

Неда Украден има две дипломе, завршила је Правни и Филолошки факултет, Здравко Чолић је дипломирани економиста, Драгољуб Ђуричић и Жика Миленковић завршили су Академију ликовних уметности, Сузана Манчић има диплому Правног факултета, као и Нада Обрић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".