- Мени ниједна жена није дошла главе. Постоје неке љубави које ми можда нису требале у животу, било је прошло је. Знаш како кажу: "Свака нова је прва, свака нова је права". Тако да, вероватно, жена са којом са основао породицу и ушао у брак, она права. Могуће је да иде са годинама, али сам нашао себи сродну душу - додао је Мики у великој исповести у емисији Викенд Премијера.

- Теби су певачице дошле главе - рекао је новинар.

- Па не може се то тако рећи. Опет кажем, ја сам крив за неке ствари које сам себи дозволио. Ја само имам лоша сећања, не због тих жена, него због себе. Нисам ја испао, ја сам у том тренутку био монструм. Неки ме оправдавају, али не постоји оправдање. Не могу то да избришем. Био бих луд да се не кајем - истакао је Ђуричић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ти си због тог понашања био лишен слободе, имао си наногицу - додао је водитељ.

- Јесте, али ми се и из тога десило опет нешто лепо. Имао сам ту наногицу, упознао сам супругу, значи Бог ме је погледао и дао ми другу шансу - рекао је Мики.

- Овде пише да волиш блуз, паре из педесетих и медаље, је л' то истина Мики - било је следеће питање.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Волим блуз, али новац из педесете и медаље не волим. Ја сам неко ко воли музику, а тим новцем се ћале бавио. Скупљам стрипове, волим и животиње. Мангулице смо продали, морао сам у ријалити. Оставио сам кући гуске, конкинкине и имам индијске патке. То што си ти видео код мене, видео си специјалну врсту свиње, мангулицу. Поента приче је да је то најквалитетније месо и најукусније месо. У Шпанији постоји црна иберијска свиња, чија шунка кошта 600 евра. Тамо годину дана у школи уче како се сече та шунка, а наше месо од мангулице је доста укусније - рекао је Мики.

Мики је проговорио и о томе да ли му смета медијски живот и да ли се каје због те одлуке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Узео сам можда 300.000-400.000 евра. Ја сам преко ноћи постао познат. Био сам жељан свега, да видим, да прођем. Ја кад сам имао пара, волео сам да сви имају. Ја сам мислио да 100.000 евра, првих кад сам зарадио, да не може да се потроши до краја живота. Ја одем у фудбалски клуб, па дај гарнитуру дресова нових. Дај свима све, обуци, такав сам... Имао сам проблем са коцком. Па што сам имао проблем, што је Тесла имао проблем? Коцка је јако озбиљан проблем ако се људи не суоче са тим. Ишао сам на неке сеансе и лечење, мислим није лечење, али разговор са психотерапеутом. Довео ме је у ситуацију да сам себи кажем да сам глуп - рекао је Мики.

- Са којим женама си био - питао је новинар.

- Са Сузаном сам био, у ријалитију, а Џиџа ми је пријатељица. Не чујемо се, она живи свој живот, ја свој - додао је Мики.

- Био си и глумац - рекао је новинар.

- Појавио сам се у неким серијама. Имам своју кулинарску емисију, имао сам радијску емисију. Имао сам "48 сати свадба", која је ишла на Пинку. Имам иза себе, тог неког водитељског искуства, али то ставим у други план - рекао је Мики.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".