Тенисер је био са Лидијом у вези пре него што је упознао Јелену. Лидији је та веза остала у лепом сећању, а за Новака има само речи хвале. Радо се сећа тренутака које је провела са Нолетом. 

- Новак је предиван у сваком смислу те речи. То што смо ми имали остаје у далекој прошлости, а ја о њему имам само речи хвале - рекла је Лидија за "Српски телеграф" својевремено и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

- Нама су се путеви разишли, у томе нема ничег лошег, а данас се не чујемо. Свако има своју каријеру, нон-стоп смо на ногама, али се свакако радо сетим тог периода, волим да памтим лепе ствари.

У јавности је протекла прича да Лидији на наступима траже  да се скине, што је она порекла. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

- Никад се не бих скинула на сцени, а многи мисле да то радим на неким журкама. Јесам либерална особа, али не бих ишла до те мере само ради сензације. На бини сам сурови професионалац, тако да нико не може да очекује од мене да бацам мајицу у публику или да останем у топлесу. Свим женама сугеришем да се не сликају у бикинију док су на стејџу јер се онда ствара погрешна слика. Мушкарци стално добацују такве ствари, али ја се само шмекерски насмејем - рекла је она тада за поменути лист.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".