Водитељка Наташа Павловић топле дане проводи на мору, те је на мрежама показала делић атмосфере са летовања, али и витку линију.

Иако Наташу најчешће виђамо у смерним одевним комбинацијама, због позирања у бикинију добила је бројне позитивне коментаре за свој изглед.

"Наташа све похвале за линију. Много си згодна жена!", "Жена змај", "Права морска сирена", само су неки од комплимената на Наташин рачун.

- Када одлучим да смршам, баш сам карактер! Нећу пробати чак ни оно што највише волим, нити ми смета ако људи око мене једу шта год пожеле. Признајем, буде ми тешко да не прекршим, понекад чак и сањам колаче које много волим - испричала је недавно водитељка, која је одувек била слаба на посластице.

- Најтеже ми је да се одрекнем слаткиша јер их обожавам. Волим торте, колаче, чоколаду, сладолед... Међутим, када желим да смршам, прво њих избацујем из исхране - рекла је она за "Блиц".

С обзиром на то да се професионално бавила манекенством, Наташа је давно стекла навику да води рачуна о томе шта једе.

- Откад сам одрасла, водим рачуна о исхрани. Када бих јела колико волим и желим, сигурно бих имала превише килограма. Чим видим да сам се мало угојила, трудим се да одмах скинем тај вишак, да не оде предалеко. Нарочито сам пазила на исхрану у двадесетим годинама, када сам се бавила манекенством. Тада ми је кашика стално била пробушена и више сам била гладна него сита - додала је згодна водитељка.   

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".