- Мирјана је била музичка девојка. Није она баш тако невина како се представља. Била је и са Томом Здравковићем. Сваки мушкарац који је био с њом је полудео за њом. И у кревету и овако. Што се лепоте тиче, заиста је била фатална. Нас двоје смо се забављали 1976. године, а последњи пут смо се видели 1986. Од тада па до дан-данас немамо контакт. О њој знам само оно што прочитам у медијима - тврди Павловић.

Он открива због чега је Илић оставио Мирјану.

Фото: АТА имагес

 

- Да је било емоција - било је. Ево чега се ја сећам. Брена је у то време имала концерт у Сан Дијегу. Да не претерујем, било је 20 људи на концерту. Нигде никога није било, једноставно празна сала. Наравно, и ја сам био ту, а кад ме је Мира угледала, рекла ми је да јој не прилазим јер је заљубљена у Мирослава и не жели да он посумња да је нешто било између нас. Тада кад смо се нас двоје забављали, ја сам имао 31 годину она 41. Видео сам да су били у великој љубави. То се осећало у ваздуху. После тога су Брена и Мирослав имали заједнички наступ у Лос Анђелесу. Она је све време била уз њега. Међутим, разлог зашто је Мирослав откачио Миру је тај што га је било срамота да у Србију доведе времешну жену, која већ има пунолетно дете. Кад је схватио шта му се десило и да ће она да му роди дете, побегао је човек, а она га је јурила преко Брене - тврди Зоран.

Фото: АТА имагес

 

Некадашњи гитариста нема лепе речи за Антоновићку.

- Како да имам кад је абнормално манипулативна жена. Она је један бабац који уме да се држи. Али кад сам је видео последњи пут, није више била она Мирка која је имала све. Слушао сам како она каже да је случајно упознала Мирослава, али то није тачно. Она га је јурила. Био је популаран и једини са естраде који је долазио овамо, а с ким нисам свирао. Налетео је на једну опајдару која зна шта ради и ето шта се све издешавало. Мало је мушкараца знало да јој одоли. Имала је паре, намазана, умела је да се понаша и сви су падали под њене ноге. И мени је импоновало што сам био с њом - закључује он.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".