- Мој син има 13 година, преживео је велики стрес када су га вршњаци по трећи пут напали у парку на Врачару. У питању су малолетници који малтретирају сву децу која долазе у тај парк. Овога пута, они су пресрели Илију и његове другаре, отели су им новац и полили их водом - казао је Саша Јоксимовић.

- Покушао сам да реагујем, разговарао сам са родитељима те деце, али они не маре за целокупну ситуацију. Дају смешна објашњења и правдају своју децу која са собом носе хладно оружје и боксерима и палицама плаше другу децу којој отимају новац. Ово мора што пре да престане, није решење да се на насиље одговара насиљем - додао је он.

Фото: В. Данилов

 

- Е, овако, пошто су већ трећи пут напали мог сина и узели му паре, је**ћу вам мамицу у пи**у кад вас будем видео у Чубурцу! Значи, је**аћу вам мамицу у пи**у! - бесно је поручио био Јоксимовић путем клипа који је недавно поставио на друштвене мреже, док је на свом Фејсбуку потом написао како се суочио са једним деликвентом.

- Клинац је претио да ће "боксером" да га бије. Упутим се ја у Чубурац одмах - навео је Саша, па наставио:

Фото: В. Данилов

 

- Син га препозна, ја му приђем, кажем: "Сад дај тај боксер", а мали каже да се шалио и да се неће више шалити на такав начин. То је то, прошло је, и после тога поново Чубурац, опет му претили, тражили паре, поново боксер, металне палице... Син и другари су се удаљили из парка, али га је онај први пратио са металним шипкама неко време. Да ли смем ја да одем поново у парк, налупам шамаре, растерам банду или је то противзаконито? Шта урадити?

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".