Бугарска фудбалска репрезентација доживела је тешку саобраћајну незгоду, неколико минута након слетања авиона којим су допутовали у Тбилиси, главни град Грузије.

На путу од аеродрома до хотела, где је екипа требало да буде смештена, возач првог од два аутобуса у којима је био бугарски тим изгубио је контролу над возилом, што је резултирало тешком несрећом, преноси ТАС С позивајући се на бугарске медије и саопштење Бугарског фудбалског савеза.

Несрећа се догодила због неприлагођене брзине у кишним условима,а репрезентација је према захтевима УЕФА-е била подељена у два мања аутобуса и путовала је уз полицијску пратњу.

Возач једног од аутобуса возио је великом брзином по мокром коловозу и изгубио је контролу, јер се испред њега изненада зауставио аутомобил, а други аутобус је ударио у њега.,

Најтеже је страдао везни фудбалер Тодор Неделев који се налази у болници, а према првим информацијама, задобио је теже повреде.

Он је превежен у локалну болницу у главноме граду Тбилисију, где је моментално подвргнут опсежним претрагама, саопштио је Бугарски фудбалски савез.

Према саопштењу, остали чланови тима и стручног штаба бугарске репрезентације су добро, наводи ТАС С.

Утакмица групе Ц Лиге нација између Грузије и Бугарске на распореду је сутра у 18:00.

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".