Развод Нине Радуловић и Бранислава Лечића нешто је о чему се много пута писало, заправо спекулисало се, а глумац и новинарка никада јасно нису рекли шта је прави разлог разлаза.

Фото: Сарић С.

 

 

Чини се да не постоји тема о којој се више причало него што је развод Нине Радуловић и Бранислава Лечића. Када су одлучили да се разведу новинарка и глумац тим поводом дали су за јавност званично саопштење у којем су тврдили да се растављају у миру и да ће настојати да одрже добре односе због сина. Недовољно прецизно образложење стално је копкало медије, који су неисцрпно годинама трагали за истином и правим разлогом разлаза, некада складног пара.

Да се о тој теми јавно говори било је строго забрањено обема породицама и Нининој и Лекиној, а завет ћутања ипак је прекршио водитељкин отац, који се никада са тим браком није слагао те је глумцу својевремено казао да је та веза друштвено неподобна.

Фото: Тара Радовановић

 

 

- Шта је приватно било међу њима, не знам, нити знам који су разлози за развод моје ћерке и Леке. Нисам у то ни улазио, нити сам се мешао. Знам да ако се мешате, можете да изазовете пркос. Пустио сам да њихов брак тече како су они желели. Никада нису правили неке инциденте пред нама. Никада нисам хтео да заузимам страну. И данас смо у коректним односима, бринемо о њиховом сину - казао је господин Радуловић за "Сторy", којем је ћеркина срећа на првом месту.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".