To nepisano pravilo potvrđuje i skandal u poslednjoj emitovanoj emisiji „Zvezde Granda“ u kojoj je muzički producent, harmonikaš i aranžer Dragan Stojković Bosanac napao folk-zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, rekavši joj da je samo popularna pevačica, a ne pevačina, kako je tom prilikom nazvao Mariju Šerifović.

Iako je Bosanac ove tvrdnje u samoj emisiji pokušao da predstavi samo kao kritički sud producenta koji se dugo bavi muzikom i iza sebe ima mnoštvo hitova, Međutim, iza svega krije frustracija u vezi s odnosom njegove ćerke Aleksandre Stojković DŽidže i Cecinog brata od ujaka Milana Marinkovića.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Stojković, DŽidžin otac ne može da prežali što se Cecin brat nije oženio njegovom ćerkom.

Foto: ATA images

 

 

- Dragan je tradicionalan, prek i ozbiljan čovek. Svi se sećamo koliko mu je bilo neprijatno, teško i koliko je mrzeo to što je bio u žiriju kada mu se ćerka takmičila. Ona se publici predstavljala u vrlo atraktivnim izdanjima sa slobodnim koreografijama - počinje izvor, i dodaje:

- Uprkos tome, DŽidža je njegova mezimica i on se teško bori s tim da ona ima momke. Verovao je da je veza između nje i Milana bila ozbiljna, nadao se njihovom braku i familijarnom odnosu sa Cecom. Do toga ipak nije došlo, a za krah ljubavi Dragan krivi isključivo Cecinog brata - ispričao je izvor.

Pošto je teško prihvatio tu vezu, a još teže raskid, Bosanac je, kako kaže sagovornik "Aloa", jedva čekao priliku da napadne Cecu i na neki način pokaže animozitet prema toj porodici. Budući da ne preza od skandala i da važi za tendencioznog člana žirija, iskoristio je tu situaciju u emisiji da bi diskreditovao lik i delo Cece Ražnatović.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra i Milan su se zabavljali pre tačno šest godina. Vezu su krili nekoliko meseci, a onda je pevačica u avgustu 2015. na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju i potvrdila vezu s Cecinim bratom. LJubav među njima je cvetala, nisu se odvajali jedno od drugog, a tome u prilog govorilo je i to što je pevačica otkazala letovanje s drugaricama da bi na more otišla sa svojim dečkom. Samo mesec dana kasnije DŽidža je objavila prekid veze.

- Tačno je da smo raskinuli! Naša veza prosto više nije mogla da funkcioniše, i to je to. Više od toga ne želim da komentarišem - rekla je ona tada.

Spekulisalo je da je raskid inicirao Milan jer DŽidža nije mogla da izdrži njegov način života i stil zavodnika, bila je ljubomorna. Sve to je jako zasmetalo njenom ocu, koji od tada ima pik na Cecinog brata od ujaka.

(Alo)