Ћерка Милета Китића, Елена Китић  и сам репер су ове наводе врло брзо демантовали, истичући да су само у пријатељским односима.

Елена је ипак Франа наводно оставила због продуцента и музичара Михаила Вујића, који је познатији под уметничким именом Микса. Она је своју везу са Михаилом започела док је Пујас још био у ријалитију, а чим је из њега изашао, чули су се телефоном и тада му је она рекла да је најбоље да раскину, али и да има новог дечка.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakitic

 

- Елена и Микса су нераздвојни. Они се познају одавно, прво су били само пријатељи, а тек су касније севнуле варнице између њих. Он је њу пратио и на наступима. Смували су се док је Фран био у "Задрузи", а кад је изашао, то му је и рекла. Она се одавно охладила од њега, али није знала како то да му каже, а веза са Миксом је била савршен разлог за то да с њим прекине контакт - започиње причу извор за "Курир".

Фото: Јутјуб принтскрин/Ред ТВ

 

Он додаје и да је Фран тешко поднео раскид, јер је једва чекао да види Елену и да наставе где су стали кад је поново ушао у ријалити.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Он се баш разочарао кад ју је позвао. Једва је чекао да је чује, а онда му је она рекла да је с њима готово и да је нашла новог дечка, с којим ужива и који је потпуно разуме и пружа јој подршку. То га је повредило јако, али је након тога убрзо ступио и у комбинацију са Сандром Чапрић - закључио је извор.

Подсетимо, Војаж је недавно испричао да је с Китићевом само пријатељ, као и да је она велика звер од девојке.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".