Фудбалер Бајерна и репрезентативац Пољске, Роберт Левандовски поновио је да жели да напусти минхенски клуб, пренео је Скај спорт.


Пољак је већ неколико пута изјавио да нема намеру да одради до краја уговор са Бајерном, који траје до јуна наредне године.

-Хоћу да одем, јер желим да доживим нове емоције. У Бајерну не слушају моје жеље и потребе. Одједном је у мени нешто умрло и не могу да пређем преко тога. То је превише чак и за једног професионалца- рекао је Левандовски за пољски портал Спорт онет.

Фото: Н. Параушић

 


Искусни нападач је признао да има понуду Барселоне.

- Нисам узео у обзир ни једну другу понуду осим Барселонине, јасно је да желим да одем из Бајерна. Ако сам годинама у Бајерну и играо сам чак сам боловима и повредама, онда верујем да би требало да се пронађе најбоље решење за обе стране. Освојили смо пуно трофеја, било је то дивних осам година. Моја оданост би требало да буде више од обичног бизниса - закључио је Левандовски.

Роберт Левандовски је наступао за клуб са "Алијанц арене" од 2014. године. Дрес Бавараца обукао је 228 пута и постигао 344 гола. Са немачким великаном освојио је осам титула првака Немачке и Лигу шампиона у сезони 2019/20.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Роберт Левандовски - пољска хаубица

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".