Контроверзни Жељко Ражнатовић Аркан оставио је иза себе супругу Светлану Ражнатовић Цецу, једну од највећих фолк звезда на нашим просторима, а мало је познато да она није прва певачица коју је љубио.

Наиме, дуго се у Србији и Хрватској причало о његовој вези с Дорис Драговић, Сплићанком раскошног гласа која је представљала Југославију на Евровизији 1986. године с песмом "Жељо моја".

 

 

Пар никада није званично потврдио да је био у вези, а многи извори касније су се освртали на њихову љубав и провод у Београду крајем осамдесетих.

- То је била веза заснована на страсти, посебно кад је реч о Аркану. У то време он је често хвалио њене вештине у кревету, док је Дорис била заљубљена као шипарица. Били су на ивици брака. Жељко је још тада почео да размишља о разводу од тадашње супруге Наталије - - испричао је својевремено неименовани извор за "Курир".

Наводно је пар често излазио у београдске клубове "Нана", "Трозубац" и "Мажестик", а многи, па и естрадни менаџер Влада Перовић, истицали су да су их виђали заједно.

Међутим, иако још нису наступиле ратне године, време није било спокојно нити се благонаклоно гледало на ову љубав.

 

 

- Фрка у старој Југи још није почела, али већ је било тензија, па за њу из Сплита није било баш једноставно да буде у вези са Жељком, који је био вођа навијача Звезде. Аркан ју је често наговарао да се пресели из Сплита у Београд, а она му је одговарала да ће то учинити чим се он разведе од Наталије - рекао је пре неколико година извор.

Дорис и Жељко су све контакте прекинули када је он 1990. ухапшен у Двору на Уни, а Хрватска прогласила независност. Недуго потом Аркан је основао "Тигрове" и укључио се у ратна збивања у бившој Југославији, а Дорис се удала за ватерполисту Марија Будимира и родила му сина Борну.

Како је Дорис касније причала, први сусрет с будућим супругом погодио ју је као гром.

 

 

- Не сећам се ничега јер сам била у несвести. Од његовог погледа. Погоди ме гром, а тај гром се звао Марио Будимир - истакла је она.

Дорис се за Марија удала у Фрањевачкој цркви Св. Анте на Пољуду, а потом је уприличено славље за 130 званица у Сплиту.

Дорис је и данас срећна с Будимиром, с којом је више од 30 година.

- Мој је супруг мој ветар у леђа. Увек ми је саветник, има јединствену интуицију и голему љубав. Он је ауторитет у мом животу управо зато што ми дарује, осим бескрајне љубави, пријатељство, савет и снагу. Верујем да су управо то чаробни састојци сваког брака који жели трајати - истакла је она.

Фото: Д. Миловановић

 

 

На везу с Арканом се никад није јавно освртала, а командант Српске добровољачке гарде и контроверзни бизнисмен је неколико година касније поново заволео певачицу.

Наиме, 1993. године Аркан је упознао Светлану Величковић, с којом је ступио у брак две године касније. Пар је потом добио сина Вељка и ћерку Анастасију, а њихова идила је окончана у јануару 2000. године, када је Аркан убијен у Београду.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".