Сезона боровница у Србији нашег "плавог злата", почиње ускоро, а овај период године је идеалан за бераче који могу добро да зараде. Већ су осванули огласи, а укупна месећна зарада може да изађе и до 90.000 динара.

Судећи по бројним објавама на друштвеним мрежама у сезони увек треба доста радника како за бербу боровница, тако и за бербу малина, јагода, али радницима се нуди и добра зарада често и уз оброк и смештај.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Један оглас који је сада активан, и то до 22. јуна, наводи да се за посао могу пријавити и млади, и стари, без обзира на пол, и да им нису неопходна претходна знања нити искуство. Не морате да пошаљете ни ЦВ, а дневница је 50 евра!

- Потребни су људи за брање боровнице. Лак физички посао. Одлична зарада. Исплата сваки дан. Могу да раде и старији и млађи, мушки, жене, људи са посебним потребама, студенти. Ако сте иоле паметни и вредни, а не требају вам не знам какве способности можете зарадити преко 50 евра дневно за мање од целог радног дана. Могућност превоза или плаћања горива ако имате свој ауто. Срећан рад! - пише у огласу, пише Курир.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Месечна плата за овај тип посла је од 50.000 до 90.000 динара, мада и да је исплата сваки дан - што значи да се, ипак, плаћа по дану, али по свему судећи у висини наведених цифара на месечном нивоу. Имајте у виду да дневница од 50 евра није загарантована, већ оптимална.

У огласу се даље наводи да вам није потребан ЦВ, посао је хонорарни, те да се ради само прва смена. Наводи се и "непуно радно време".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".