Мустафа, наиме, прави свадбу од пола милиона евра иако певачици дугује алиментацију за чак 39 месеци и плате за раднике на имању у Истанбулу.

- Сандал је спреман да на венчање и свадбу потроши огроман новац иако мајци својих синова Јамана (13) и Јавуза (10) дугује чак 101.880 евра!

Фото: Архива Новости

 

- Мустафа и Мелиса венчаће се 3. јуна у Риму, и то у амбасади Турске! Одлучили су се за тај град, јер им је омиљен, а и да би избегли турске медије, који их прате у стопу. Сандал је решио да после интимне церемоније, направи луксузно славље у хотелу у Мармарису 10, 11. и 12. јула. На њему ће окупити више од 300 људи. Првог дана ће организовати "грчко вече" у ресторану хотела, а наредног ће поновити церемонију венчања у башти и спустити се до плаже на забаву. Трећег дана је ручак за све госте... Мустафа ће за ово задовољство морати да издвоји чак пола милиона евра, али очигледно не жали новац кад је реч о новој девојци - прича добро обавештен извор.

Према његовим речима, то не би био проблем да Сандал не дугује огроман новац поп звезди, с којом је провео 14 година.

- Мустафа је после развода обећао Емини да ће плаћати месечну алиментацију од 1.130 евра, али и финансирати раднике на имању на ком живи она с децом, односно плате возача, баштована, собарица... За те трошкове је наменио 1.700 евра месечно. Све је плаћао неколико месеци и онда ођедном престао. Тренутно јој за алиментацију дугује 40.680 евра, а за за плате радницима 61.200 евра. Тужила га је суду због тога, а он се вадио да је због короне у тешкој финансијској ситуацији. Овим је показао да није! - прича извор и додаје да је Јаховићева полудела кад је сазнала колико је новца њен бивши спреман да потроши на нову супругу:

Фото: Д. Бабовић

 

- Много је бесна на Мустафу! Криво јој је што уопште не брине о њој и синовима, а расипа паре на Мелису. Већ неко време није позвао телефоном Јамана и Јавуза ни да их чује, а нису позвани ни на очеву свадбу. Много јој је криво због тога.

Емина каже да је њен бивши муж очигледно слагао да је имао финансијске проблеме:

- Још се судимо и надам се да ће правда победити! Није он ни у каквој кризи. Ево, ако једног дана буде имао финансијске проблеме, радићу бесплатно за њега!

Емина и Мустафа су на суду због алиментације, али битку воде и око куће и музичког студија! Бивши супружници највећу битку воде око виле на Босфору, вредне 16 милиона евра, и студија који су купили за четири милиона евра. Њихова кућа је једна од најлепших у Турској. Има два базена, голф терен, теретану, шест спаваћих соба и прелеп поглед на град.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".