Милан Лаћа Радуловић и Маринин супруг Александар Фута Радуловић су саопштили да желе да што мање људи дође због тешких епидемиолошких ситуација.

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

Међутим, испраћај Марине Туцаковић и достојанствен опроштај од ње остао је у сенци скандала који се догодио на сахрани, а о ком пишу сви медији. Маринин син Лаћа наводно је пришао певачици Цеци Ражнатовић, певачу Саши Матићу, глумцу Милану Калинићу и композитору Дамиру Хандановићу и тражио да се удаље са сахране. Цеца је наводно одмах напустила сахрану, а нико није желео да коментарише спорну ситуацију.

Фото: АТА имагес

 

 

- Оно што се десило на сахрани Марине Туцаковић није смело никада да се догоди нигде, а не на опроштају од једне такве жене и уметнице. Сви присутни су поштовали епидемиолошку ситуацију и носили маске, а држали су и дистанцу, па оно што је Лаћа рекао Цеци и Саши нема везе са короном. Он је у једном тренутку дошао Саши и бесно му се обратио речима: "Икебано, склони се!", док је наставио да комуницира са Цецом и рекао јој: "Тебе не могу да гледам очима". Она се исте секунде окренула и отишла, а свима је било толико непријатно да су почели да се склањају - открио је наводно извор са лица места, а пренео "Ало".

Овај инцидент Цеца није желела да коментарише, док је Саша Матић данас дао кратку изјаву и видно нерасположен открио да је он био позван у капелу да се опрости са Марином.

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

- Фута ме је позвао да уђем у капелу, остало не желим да коментаришем. Ја сам још увек у шоку, изгубио сам блиску пријатељицу и дугогодишњу сарадницу. Објавио сам Фути саучешће, он ме је лично позвао да уђем у капелу, све остало не желим да коментаришем - рекао је Саша Матић за "Курир".