Milan Laća Radulović i Marinin suprug Aleksandar Futa Radulović su saopštili da žele da što manje ljudi dođe zbog teških epidemioloških situacija.

Foto: Đ. V/N. P.

 

 

Međutim, ispraćaj Marine Tucaković i dostojanstven oproštaj od nje ostao je u senci skandala koji se dogodio na sahrani, a o kom pišu svi mediji. Marinin sin Laća navodno je prišao pevačici Ceci Ražnatović, pevaču Saši Matiću, glumcu Milanu Kaliniću i kompozitoru Damiru Handanoviću i tražio da se udalje sa sahrane. Ceca je navodno odmah napustila sahranu, a niko nije želeo da komentariše spornu situaciju.

Foto: ATA images

 

 

- Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smelo nikada da se dogodi nigde, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci i Saši nema veze sa koronom. On je u jednom trenutku došao Saši i besno mu se obratio rečima: "Ikebano, skloni se!", dok je nastavio da komunicira sa Cecom i rekao joj: "Tebe ne mogu da gledam očima". Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju - otkrio je navodno izvor sa lica mesta, a preneo "Alo".

Ovaj incident Ceca nije želela da komentariše, dok je Saša Matić danas dao kratku izjavu i vidno neraspoložen otkrio da je on bio pozvan u kapelu da se oprosti sa Marinom.

Foto: Đ. V/N. P.

 

 

- Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim da komentarišem. Ja sam još uvek u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju saradnicu. Objavio sam Futi saučešće, on me je lično pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Saša Matić za "Kurir".