Певачица Сања Вучић још увек је у групи "Ураганке", а иако су девојке најавиле крај сарадње, још наступају пуном паром, и то сваког викенда.

Фото: Петар Милошевић

 

Како је усмерена на посао и даље планове, певачица каже да дечка нема јер за њега нема времена, а то јој ни не представља проблем.

- Немам дечка, солирам и даље! Мислим да ће тако остати дуже време. Не размишљам о мушкарцима, ма немам времена за њих, јер наступам сваког викенда. Наравно да сви имамо потребе за се*сом, али не врти се свет око тога. А ја без се*са могу месецима - каже Сања.

Фото: В. Данилов

 

С друге стране, не може без психотерапија. Она не крије да редовно посећује психијатра.

- Не идем због љубавних проблема, већ због душевног здравља. Сви смо окружени стресом и нападима анксиозности, треба да водимо рачуна о психичком здрављу - додаје она.

Иначе, Сањин пријатељ Немања Гудељ, са којим су је медији раније повезивали, већ око два месеца је у љубави са Анастасијом Ражнатовић, па је певачица прокоментарисала и ту тему.

Фото: АТА имагес/М.В.

 

- Ми смо пријатељи, са целом његовом породицом сам супер. Тако ће и остати. И Анастасију знам дуже време, веома ми је драго због њих, желим им сву срећу - каже Сања, која се поред певања бави и ауторским делом, па је тако написала и један текст за песму Цеци Ражнатовић.

Фото: АТА имагес

 

- Понудила сам јој песму ‘Комично’, али још нисам добила одговор… Верујем да ће јој се свидети, али она има много обавеза, па не стиже да преслуша све нумере које добије. Волела бих и Констракти да напишем песму. Имала сам прилику да радим алтернативну музику, мислим да бих се са Констрактом добро уклопила, чак смо једном делиле бину док је наступала са Земљом грува - закључила је Вучић.

Фото: Профимедиа

 

 

(24седам)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".