Певачица Јована Николић Мишковић (39) и супруга Марка Мишковића своју каријеру гради упорним радом и трудом не желећи да је неко препознаје као нечију ћерку, сестру или супругу.


Иако њене песме многи певуше када их чују на радију ретко ко зна да Јована потиче из уметничке породице и да је ње отац чувени Божидар Николић, српски и југословенски редитељ сниматељ и директор фотографије, који је преминуо прошле године од короне.

У његовој биографији стоје наслови као што су „Ко то тамо пева“, „Маратонци трче почасни круг“, „Три карте за Холивуд“, „Глуви барут“, „Тамна страна сунца“, „Живот је леп“, „Балкански шпијун“ и многи, многи други. Поред тога, може да се похвали најпрестижнијим наградама у региону и сарадњом с највећим редитељима на овим просторима.

Фото: В. Данилов

 

Оно што такође мали број људи зна јесте и то да Јована има сестру, Машу, која је удата за Бојана Карића, сина Сретена и Славице Карић. Њих двоје су из своје љубави добили близанце.

Јована је у браку са познатим бизнисменом Марком Мишковићем, сином Мирослава Мишковића. Иако се не појављују се често на градским дешавањима, али познато је да уживају у породичном животу, као и да имају две ћерке - Антонину и Реину.

Пар је заједно од 2008. године, а почетком 2015. склопили су брак без медијске помпе и великог славља.

Лепа певачица не прича о свом приватном животу, а једном приликом је на једној модној ревији отворила душу и признала да је у фази туговања након смрти оца Божидара.


- Отац ми је завршио у болници када сам ја отишла да се порађам. Био је то јако стресан период, стално сам била са њим. Сада сам у фази туговања и чини ми се да то никада неће потпуно проћи - била је искрена певачица.

Бонус видео:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".