Препреке и проблеми део су сваког посла, а певачица се још као млада девојка сусрела са здравственим проблемом због ког је морала да направи паузу у каријери.


- Нажалост ја сам са 29 година добила коксаки вирус. То је иначе болест спортиста када се префорсира организам више од онога што може да поднесе. То ми се десило зато што сам радила сваки дан у недељи и то два дана Париз, па Швајцарска и Немачка. Таман се вратим, имам један слободан дан у недељи и позову ме Ђани и Ацко Незировић и кажу ми да устанем, обучем се и да ме чекају у кафани. Наравно, младост, имаш енергије и снаге за све и ја одем. То је кврцнуло са 29 година када сам отказала америчку турнеју са Недељком Бајићем Бајом - присетила се певачица.

Фото: АТА имагес

 

Без обзира на жељу да настави да ради Сања је све поднела стоички и као прави професионалац сачекала својих пет минута.

- Питам ја докторку да ли смем да идем у Америку, али каже она мени да не смем ништа теже од кашике да дигнем. Четири месеца сам лежала у кревету, нисам смела ни да се презнојим, нисам смела да ризикујем. То је било месецима строго мировање и тако сам одлучила да престанем да радим те тешке и напорне ромске свадбе које знају да трају по два дана и две ноћи - испричала је Сања и послала поруку свим млађим колегама да пронађу баланс у свему.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".