- На одмору у Турској ми је било предивно, била сам тамо са сином Костом у једном лепом хотелу, где није било наших људи. Била сам изненађена што су ми неки Руси прилазили да се сликамо. Питала сам их зашто се сликају са мном, а они су ми рекли да сам им јако лепа. Ја сам свесна да имам харизму која привлачи људе и мени је драго због тога - поносно је истакла певачица, а онда се дотакла и прославе свог рођендана:

- Рођендан сам прославила са својим пријатељима, уз вечерицу, вино, ништа сад специјално.

Певачица је недавно доживела и непријатност на београдском аеродрому "Никола Тесла" када ју је непознати мушкарац вербално напао, а она му је узвратила физички.

Фото: АТА имагес

 

 

- Никада до сада ми се није десила таква ситуација, јер за мене годинама важи да сам ја једна госпођетина и знам како треба да се понашам. Трудим се да такве ситуације искулирам, међутим ово нисам могла када ми је пришао мушкарац од два метра и 110 килограма. Мени, жени која има метар и шездесет и рекао ми је: 'Како то возиш, сад ћу ти је*ати матер'. Буквално тим речима ми се обратио, пред полицијом. Мени је пао мрак на очи и ја сам скочила на њега и ударала сам га песницама, ногама... Да је било пет мушкараца ја бих скочила, пријавила сам случај полицији, себе да сам га напала, а и њега да је био некултуран - искрена је била Дара, па додала:

- Не мислим да су се џентлмени изгубили, око мене су сви моји пријатељи фини. Ово што се мени недавно десило је чисто љубомора, што он има слабији ауто, а ја један од најјачих. Ја сам то тако схватила, али тај комплекс је добио по тамбури - закључила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

У медијима се појавила вест да певачица наводно снима свој ријалити који ће се звати "Пуно кошта", по узречица по којој је певачица позната, а њен хонорар ће бити 250.000 евра.

- Добила сам једну интресантну понуду, међутим мени је цело лето заказано са наступима, ускоро треба да изађу две нове песме... Још увек размишљам да ли ћу прихватити тај ријалити. Новац ми није битан за тај пројекат, битно ми је да се то уради квалитетно. Е сад, да ли ћемо то померити за касније или нећу прихватити, још увек не знам. У последње време сам имала баш доста обавеза и не знам да ли сам спремна три месеца да се снимам - рекла је и додала:

- Када би се снимао мој живот, то би било лудило. Ја бих била тродупло популарна шта се мени све дешава. Ја бих пустила да они снимају свакако оно што ја радим.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".